2014

Antrus metus iš eilės į mūsų gimnaziją rinkosi Kauno r. mokyklų mokinių komandos, kurios norėjo parodyti savo informacinių technologijų žinias ir gebėjimus 7-10 kl. konkurse „Įdomu, paprasta, naudinga 2014“.

Konkursą organizavo informacinių technologijų mokytojos Virginija Levanauskaitė ir Elina Petrulienė, prie užduočių kūrimo prisidėjo Čekiškės Pr. Dovydaičio vidurinės mokyklos informacinių technologijų  mokytoja Ingrida Subačienė. Konkurse dalyvavo 7 Kauno r. mokyklų ir gimnazijų mokinių komandos. Kai kurie komandų nariai konkurse dalyvavo antrus metus iš eilės. Komandos buvo nusiteikusios kovingai jau nuo pirmosios užduoties – komandų prisistatymo. Taip pat mokiniai turėjo atlikti individualią bei komandinę užduotis.  Žaibo konkurse mokiniai turėjo atsakyti į kiekvieną iš 10 klausimų. O kaip gi be namų darbų? Juos taip pat paruošė visos komandos. Kiekviena komanda buvo parengusi po klausimą priešininkams, tačiau ne visi klausimai buvo lengvai įveikiami.

Visiems konkurso dalyviams bei mokytojams, padėjusiems pasiruošti mokiniams konkursui, buvo įteiktos padėkos. Konkurso nugalėtojais tapo Mastaičių pagrindinės mokyklos komanda, užėmusi III-ią vietą, Piliuonos pagrindinė mokykla, užėmusi II-ą vietą bei Raudondvario gimnazija, užėmusi I-ą vietą. Komandos buvo apdovanotos diplomais bei saldžiaisiais prizais. I-os vietos komanda nugalėtoja gavo specialų prizą – skaitmeninį fotoaparatą.

 

Konkurso organizatorė,
Kauno r. informacinių technologijų mokytojų
metodinio būrelio pirmininkė
Virginija Levanauskaitė

Nuotraukas galite pamatyti čia.